Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Slogan

"Gammal kärlek rostar vackert"

Ett öde, många öden. Ett liv, många liv.

Namn: Maya Saga Lilja

Ålder: Dessvärre närmre trettiofyra än trettiotre

Intressen: Får man återkomma?

Status: Öhhh … Komplicerat.

Talang: Stor förmåga att krångla till saker och ting. Och att längta efter ouppnåeliga saker (såsom t.ex. kärlek) och kan dessutom hantera kriser med yttersta svårighet. Men där har väl ingen egentligen någon chans va? För hur ska man kunna förbereda sig för något överhuvudtaget? Det där livet tycks ju bara vara något som drabbar oss. Eller? 

Att vi människor har till uppgift att utvecklas, formas till hela kärleksfulla individer, är inget som Maya Lilja direkt går och tänker på. Inte heller att vi kanske levt många liv och att dessa liv kan skapa djupa spår. För henne är livet något som vi helt enkelt drabbas av, där det är upp till var och en att göra det bästa av det. Men det förträngda har en förmåga att hinna ikapp en. När så Mayas liv förvandlas till något kaotiskt inferno går det inte längre att hålla emot. Allt det som hon trott på kraschar och inget ser längre ut för vad det var. Hon kan inte längre fortsätta som förut och hon har ingen aning om hur hon ska gå vidare.”Gammal kärlek rostar vackert” handlar om växandet och om det eviga livet - berättad genom en djup kärlekshistoria med oväntade invecklingar.

0